Usuwanie czatu: tylko u mnie lub dla obu stron

W Friendstime możesz usunąć czat bezpośredni na dwa sposoby. „Tylko u mnie” porządkuje twój widok. „Dla obu stron” usuwa z serwera wysłane przez ciebie wiadomości i ukrywa pozostałą historię po obu stronach.

Tylko u mnie

Czat znika z twojej listy do czasu nadejścia nowej wiadomości. U drugiej osoby nic się nie zmienia.

Dla obu stron

Twoje własne wysłane wiadomości z tego czatu są usuwane z serwera. Pozostała historia jest ukrywana dla obu stron. Druga osoba natychmiast otrzymuje zdarzenie, że czat został wyczyszczony. Odpowiedź pokazuje ci, ile wiadomości usunięto, a ile tylko ukryto.

Wyjątki i ograniczenia

Wiadomości, co do których otwarte jest zgłoszenie, pozostają zachowane, dopóki zespół ich nie sprawdzi. „Dla obu stron” jest ograniczone do 10 operacji na godzinę i konto, „tylko u mnie” do 60. W niektórych czatach „dla obu stron” nie jest możliwe; wtedy otrzymujesz informację.

Grupy

W grupach jest tylko „wyczyść historię u mnie”. Usuwania dla wszystkich członków nie ma.

Wypróbuj samodzielnie

Rejestracja zajmuje minutę i jest bezpłatna.

Najczęściej zadawane pytania

Czy wiadomości drugiej osoby też znikają?

Są ukrywane, a nie usuwane z serwera. Usuwane są tylko twoje własne wysłane wiadomości.

Czy druga osoba zauważy usunięcie?

Tak. Otrzymuje zdarzenie na żywo, a historia jest ukryta także u niej.

Czy limit obowiązuje na urządzenie?

Nie, na konto i godzinę. Potem serwer odpowiada czasem oczekiwania.

Powiązane tematy

Co dokładnie jest szyfrowane