Qui pot veure les meves publicacions?

Per a cada publicació decideixes qui la pot veure — de públic a només tu.

Els nivells d'un cop d'ull

«Públic» ho poden veure en general tots els membres, «Amics» només els amics confirmats, i «Només jo» o «Privat» només tu. L'app per a Android ofereix a més el nivell «Amics propers».

Amics propers

Els amics propers són una llista que gestiones tu mateix. Una publicació d'aquest nivell només apareix per a les persones que has posat a la llista.

Cercadors: només amb autorització

Sense iniciar la sessió, una publicació només es pot obrir si és pública i està autoritzada per als cercadors. A l'app per a Android l'autorització ve predefinida per a les publicacions públiques. Al navegador la pots canviar per publicació amb «Edita» i activar-la o desactivar-la a la configuració per a totes les teves publicacions públiques.

Canviar la visibilitat més tard

Pots canviar la visibilitat d'una publicació més tard amb «Edita». Si una publicació deixa de ser pública, també se'n retira l'autorització per als cercadors.

Prova-ho tu mateix

Registrar-se només porta un minut i és gratuït.

Preguntes freqüents

Poden veure les meves publicacions persones que no són membres?

Només les publicacions públiques autoritzades per als cercadors. Totes les altres requereixen iniciar la sessió.

Com evito que les publicacions apareguin als cercadors?

Retira l'autorització de la publicació amb «Edita» o desactiva-la a la configuració per a totes les teves publicacions públiques.

Qui veu una publicació per a «Amics propers»?

Només tu i les persones que tu mateix has posat a la teva llista d'amics propers.

Conceptes explicats

Temes relacionats

Què està xifrat exactament Privadesa